Recomandam urmatoarele servicii, masaj relaxare, tunel infrarosu,
cavitatia, criolipliza, vaccum, reflexoterapie
Pentru programari sunati la: 0767 658 456

 MASAJ RELAXARE

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală.
Combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi sport, masajul ne ajută să ducem o viaţă sănătoasă pentru corp şi minte.

TUNEL INFRAROSU

Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Se fac impachetari cu creme speciale !

CAVITATIA (Liposuctie Virtuala)

Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care exploatand fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.
Reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

CRIOLIPOLIZA

Pe scurt, criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Se pare că temperaturile negative extreme afectează celulele adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare a corpului

VACUUM

Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte
Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

REFLEXOTERAPIE

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj.