Despre noi

Suntem o echipa al carei profesionalism este depasit doar de entuziasm. Impreuna acoperim toata gama de servicii de infrumusetare: coafura cosmetica manichiura si pedichiura clasica manichiura si pedichiura de reconstructie cu gel, tips, oja semipermanenta machiaj profesional masaj si impachetari. Servicii profesionale. Fie ca o priviti ca necesitate, fie ca o considerati un rasfat, orice v-ati dori in materie de infrumusetare, gasiti aici. Si o meritati din plin. Mai mult decat atat, va oferim si siguranta.

Produsele utilizate in salon pentru: coafura, cosmetica, manichiura, masaj, machiaj sunt insotite de certificate de conformitate ale Comunitatii Europene.  Nu in ultimul rand veti beneficia si de relaxare. In salon veti avea parte de un ambient placut, muzica buna, o cafea sau un ceai. La noi va veti simti ca acasa, dar fara griji. Nu va vom neglija nici dorinta de informare.

Orice intrebare despre serviciile noastre sau despre ultimele tendinte in domeniu, este binevenita. Daca vreti un sfat in legatura cu alegerea unei coafuri sau culori de manichiura, vi-l vom oferi. Respect pentru timpul si dorintele dumneavoastra. Daca aveti o programare, vom face tot ce tine de noi sa o respectam. Deasemenea, alegerea in tot ce va oferim va apartine. Veti avea informatii corecte asupre preturilor si vom avea acordul dumneavoastra in legatura cu orice serviciu oferit.